Általános szerződési feltételek

Eladó adatai, elérhetőségei
Név: Petrik Tresor Security Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: Petrik Tresor Security Kft.
Székhely: H-2045 Törökbálint, Hosszúrét 062/61 hrsz.
Telephely/Raktár: 2045 Törökbálint-DEPO, Raktárvárosi út
GPS 47°26’33.5″N 18°56’22.5″E

Cégjegyzékszám: 13-09-164420
Adószám: 24374590-2-13
Bankszámlaszám: 10104105-32007500-01003007

Internet címek: www.safedepo.hu

E‐mail: info@safedepo.hu

Telefon: 0620 99 33 999, 0623 611 285

Általános szerződési feltételeink érvényessége
Minden az ügyfeleink részére történő szállításra, teljesítésre és ajánlattételre kizárólag e szerződési feltételek alapján kerül sor. Ügyfeleink ettől eltérő szerződési feltételeinek ezennel ellent mondunk.

Ajánlat, rendelés, szerződéskötés 
Megrendeléseket bruttó 100.000 Ft-ig telefonon vagy írásban, bruttó 100.000 Ft felett kizárólag írásban (web- áruház, e‐mail, fax, levél) fogadunk el. Minden nekünk adott megbízás hatályosságához a részünkről történő írásbeli megerősítésre van szükség. Kizárólag visszaigazolásunk tartalma az irányadó. Minden megrendelést 24 órán belül visszaigazolunk. Amennyiben ezen időszak alatt a visszaigazolás vevő részére nem érkezik meg, a rendelés nem érvényes. Rendelés lemondása kizárólag írásban történhet.

Termékeink
Az általunk forgalmazott termékek tulajdonságai, jellemzői honlapunkon, web áruházunkban, illetve nyomtatott katalógusainkban tekinthetők meg. Ezen adatokat a gyártók bocsátják rendelkezésünkre, ezért ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékleírásban szereplő fotók tájékoztató jellegűek, így ezek eltérhetnek a valós termék megjelenésétől, színétől.

Árak
Honlapunkon, web áruházunkban és katalógusainkban feltűntetett árak a törvény által előírt forgalmi adót (ÁFA) tartalmazzák. Jogunkban áll az árakat az alábbi okokból módosítani: 
a. Az importált áruk erős árfolyam‐ingadozása 
b. Megnövekedett szállítási költségek (ha a fuvarokat tartalmazza az ajánlati ár)
c. Felgyorsított kézbesítés 
d. Olyan késedelmek, amelyekért a vevő felel

Szállítás, telepítés
a. A vevő telephelyünkről elszállítja, elszállítatja a megrendelt árut 
b. A megrendelés‐visszaigazolásban feltűntetett áron cégünk végzi az áru szállítását, épületen belüli elhelyezését A megrendelés‐visszaigazolásban feltűntetett szállítási határidők irányadóak, nem kötelező érvényűek. A megadott szállítási határidő előtti és utáni teljesítés jogát fenntartjuk. Vis major esetén az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes meghiúsulása miatt kártérítési kötelezettséget nem vállalunk. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt termék MABISZ előírásoknak megfelelő rögzítését.

Részteljesítések
Fenntartjuk magunknak a jogot a részteljesítésre.

Fizetés
Fizetés módjai: 
a. Készpénz vagy utánvét 
b. Előre utalás
c. Bankkártyás fizetés (CSAK A WEBÁRUZÁZBAN TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSNÁL)
d. Utólagos átutalás Az utólagos átutalásos fizetési módot csak regisztrált viszonteladóink vagy törzsvásárlói kóddal rendelkező ügyfeleink választhatják. Minden esetben a magyar adótörvényeknek megfelelő számlát állítunk ki. Késedelmes fizetés esetén a jegybanki alapkamat kétszeresét számítjuk fel. Nettó 300.000 Ft feletti, illetve egyedi rendelés esetén 40% előleget kérünk. Rendelés lemondása esetén 30% meghiúsulási kötbért számítunk fel.

Tulajdonjog fenntartás
A teljes vételár kiegyenlítéséig a számlán szereplő áru tulajdonjogát fenntartjuk.

Illetékes bíróság
Minden az ügyféllel fennálló mindenkori jogviszonyból eredő vitára a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékes.

Érvényesség
A jelen szerződés módosításainak hatályosságához írásbeli formára van szükség. Amennyiben egy vagy több rendelkezés, vagy e rendelkezések egy lényeges része egészében vagy részben semmis vagy hiányos lenne, úgy az nem érinti a többi rendelkezés hatályosságát.